Experts op het gebied van uw gehoor

Met meer dan 35 jaar praktijkervaring

HoortoestelWinkel is een persoonlijk bedrijf. We kennen onze klanten en proberen ons zo goed mogelijk in uw luisterbehoefte te verplaatsen, zodat we uw hoortoestel perfect op uw wensen kunnen afstemmen. Luisteren is immers persoonlijk!

Zijn hoortoestellen duur? Vakwerk kent zijn prijs. Toch zijn er voor elk budget oplossingen en veelal zijn er meer vergoedingsmogelijkheden dan u denkt. Voor welke budget u ook kiest, altijd geldt: pas als u tevreden bent gaat u tot aanschaf over. Tot die tijd kunt vrijblijvend en zonder kosten verschillende toestellen proberen.

Kom langs voor een hoortest. Gemiddeld wachten mensen 7 jaar te lang met een hoortoestel. Laat u dat niet gebeuren.

Ontmoet onze specialisten

Ed Dellink

Ed Dellink is de oprichter van HoortoestelWinkel en is als ervaren audicien gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van gehoorproblemen bij patiënten van alle leeftijden. Ed is graag op de hoogte van de nieuwste technologieën en behandelingen voor gehoorverlies en andere gehoorproblemen. Zijn expertise stelt hem in staat om u te voorzien van het best mogelijke advies en op maat gemaakte oplossingen die uw levenskwaliteit verbeteren. Dankzij zijn passie en toewijding draagt Ed een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de gezondheid van uw gehoor.

Yvonne Ike

Als ervaren audicien heeft Yvonne Ike een diepgaande kennis van de verschillende soorten hoorapparaten en de nieuwste technologische ontwikkelingen op dit gebied. Ze begrijpt als geen ander dat het verlies van gehoor een grote impact kan hebben op iemands kwaliteit van leven en is daarom toegewijd om de best mogelijke oplossingen te vinden voor u. Met haar expertise en empathie is Yvonne in staat om klanten te begeleiden bij het vinden van het juiste hoorapparaat dat past bij uw specifieke behoeften en levensstijl. Haar passie voor het verbeteren van het gehoor heeft geleid tot vele tevreden klanten en een sterke reputatie in de hoorzorg-industrie.

Anita Dellink - Ganzevles

Anita Dellink – Ganzevles heeft als medeoprichter van Hoortoestelwinkel ruime ervaring opgedaan in het ondersteunen van alle commerciële activiteiten en het leveren van uitstekende klantenservice.
Met haar uitgebreide kennis van de markt en haar vermogen om snel te schakelen tussen u als klant en ons team van audiciens, is Anita in staat om complexe problemen op te lossen en klanten tevreden te houden. Door haar positieve houding en proactieve benadering weet zij relaties op te bouwen die leiden tot succesvolle resultaten voor de organisatie
Voor al uw problemen met uw hoortoestel bent u bij haar aan het juiste adres tijdens ons service uur van 1600 – 17:00.

Liesbeth Marcelak

Als organisatiemanager is Liesbeth Marcelak iemand die bedreven is in het beheren en coördineren van processen binnen de organisatie. Ze begrijpt hoe het bedrijf optimaal functioneert en heeft bewezen dat je effectief kunt zijn in het maximaliseren van de efficiëntie en productiviteit van teams en individuele medewerkers. Liesbeth zorgt ervoor dat u erop kunt vertrouwen dat u als klant het beste kan verwachten van uw audicien. Met haar scherpe oog voor detail draagt ze bij aan een soepel werkende organisatie waarin alle medewerkers optimaal hun werk kunnen uitvoeren.

Tjalle Story

Als operationeel directeur is Tjalle Story een belangrijke schakel tussen de verschillende afdelingen en teams binnen de organisatie. Hij begrijpt als geen ander het belang van het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten, leveranciers en partners.
Met zijn expertise en ervaring is Tjalle in staat om complexe problemen op te lossen en de prestaties van de organisatie te verbeteren. Hij is altijd op zoek naar manieren om de efficiëntie te verbeteren, kosten te verlagen en de kwaliteit te verhogen. Om zodoende als zelfstandige audiciensbedrijf het beste te kunnen bieden in een door ketenbedrijven gedomineerde markt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij HoortoestelWinkel hoog in het vaandel. Naast dat wij zelf op een zo duurzaam mogelijke wijze werken binnen in onze onderneming, kiezen wij ook graag voor duurzame oplossingen voor uw (geh)oorprobleem.

Gelukkig sluiten steeds meer producten voor ondersteuning bij (geh)oorproblemen goed aan bij MVO. Denk aan milieuvriendelijke en duurzame fabricage, duurzame materialen, duurzame batterijen, maar ook aan slimme oplossingen. Zo zijn verschillende hoortoestellen op te laden via een accu: losse batterijtjes zijn niet meer nodig. Handig voor u én beter voor het milieu!

Historie

Na een tijdje gewerkt te hebben bij een ketenbedrijf, is HoortoestelWinkel is opgericht door Ed en Anita Dellink in 2007?
Met als doel om een goede service te kunnen bieden als audicien. Ze vonden het belangrijk om meer tijd te kunnen geven aan hun klanten en een vrije keuze te hebben in het productassortiment.

In 2021 hebben zij het bedrijf overgedragen aan Tjalle Story, eigenaar van Ophof Opticiens en Audiciens in Hengelo. Op deze manier konden zowel Ed als Anita nog hun werkzaamheden blijven voortzetten op de zelfstandige manier die u van hen gewend bent zonder daarbij aan kwaliteit te hoeven inleveren.
Het zelfstandige audiciens team van Hoortoestelwinkel werkt nog elke dag met plezier om het beste voor uw gehoor te kunnen leveren.

 

Hoortoestelwinkel

© 2024 Hoortoestelwinkel B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VRMGVR | Technische realisatie Sieronline B.V.